tirsdag 6. november 2012

Uglelue

Det sies at i alle hjem er det en ugle. I vårt hjem hadde vi for en tid tilbake bare én ensom ugle laget av Hilde M.S, men denne uglen har i løpet av høsten fått besøk av mange nye artsfrender i forskjellige størrelser og farger. Ja, jeg er nemlig blitt litt småforelsket i ugler og da særlig ugleluer.

Med et sterkt økende antall ugleluer i huset blir de hyppig snakket om. Min lille datter på 2 år kommer ofte med følgende kommentarer: "Hvor er ho-ho'en min..?" "Nathanael (lillebroren hennes) du må ha på deg ho-ho'en din"  "Mamma, Nathanael tok ho-ho'en min"  "Mamma, lager du en ny ho-ho til meg..?"  (Ho-ho = uglelue for de som enda ikke har forstått hva min datter så ivrig snakker om)

Og når vi først er inne på emnet ugleluer, må jeg legge ved en link til min gode venn Linkelonken. Vi har en del heklekvelder sammen og slike herlige ugleluer finner du også på hennes blogg.Garn: Drops Muskat
Garnmengde: 2 nøster i forskjellige farger + hvitt til øyne og orange til nebb
Knapper: Brune 28mm knapper fra stoff og stil
Nål: 3-4

2 kommentarer:

  1. Hei.
    Så fine luer!!
    Er det mulig å få en oppskrift av deg? :)

    SvarSlett
  2. Takk for det. Som jeg har skrevet i et tidligere innlegg har jeg laget disse luene med utgangspunkt i en uglelue som et av barna mine har fått, og dermed kan jeg ikke gi ut noen oppskrift dessverre.

    SvarSlett